B2B login

Hoe jij werkt aan écht duurzame kleding

Als retailer wil je jouw collectie verduurzamen en zo je ecologische impact op de fashion industrie verkleinen. Door de impact van je collectie op het klimaat te begrijpen en alternatieven te overwegen, bied je als retailer jouw klanten zowel functionele als milieuvriendelijke kleding aan. 

Wat staat er in onze whitepaper?

In onze whitepaper lees je over duurzame trends in kleding en hoe we bij Bemontex inzicht geven door de Keuringsdienst van textiel. Voor onze kleding gebruiken we verschillende duurzame stoffen, recycling en biologische finishes. Leer meer over hoe je milieubewust kunt kiezen, welke vooruitgang er is geboekt op het gebied van ecologisch verantwoord produceren en hoe Bemontex zich echt inzet voor duurzaamheid.

Samen werken we aan een duurzame en circulaire kledingindustrie.

white paper dubble image bemontex
Keuringsdienst bemontex

Keuringsdienst van textiel

De groeiende vraag naar duurzame kleding brengt helaas ook onduidelijkheid en misleidende beloftes met zich mee, waardoor er veel vragen kunnen ontstaan. Vaak is het moeilijk te achterhalen of fabrieken en kledingproducenten daadwerkelijk milieuverantwoorde materialen produceren.

Gelukkig kunnen we je hierbij helpen. Met onze keuringsdienst van textiel controleren wij voor jou de duurzaamheid van producten en arbeidsomstandigheden in fabrieken. Op deze manier kun je eerlijk en transparant communiceren met jouw klanten over de kwaliteit en afkomst van jouw collectie.

Ontdek in onze whitepaper

Icoon mannen groep bemontex

De laatste ontwikkelingen en trends in duurzame kleding

Ster waardering icon bemontex

Wat onze Keuringsdienst van textiel voor jou kan betekenen

Plant verzorging icon bemontex
Hoe Bemontex écht
duurzaam produceert
footer whitepaper bemontex

Kies voor écht
duurzame kleding

Ontdek hoe jij voor echt duurzame kleding kiest met onze Keuringsdienst van textiel en de laatste trends.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate »