B2B login

Bemontex - jouw partner in duurzame outdoorkleding

Bij Bemontex geloven we dat de juiste kleding niet alleen een buitengewone ervaring biedt, maar ook bijdraagt aan een mooie, eerlijke en duurzame wereld. Als jouw full-service partner in buitenkleding streven we ernaar om jouw ideeën realiteit te maken. We ontzorgen je volledig in de ontwikkeling van je duurzame kleding en ondersteunen je bij het laten groeien van je bedrijf. Samen bouwen we aan het succes van jouw organisatie.

brochure dubbel image bemontex

Ervaar de mogelijkheden van Bemontex

Bij Bemontex ontwikkelen we kleding niet alleen comfortabel zit en goed past, maar ook perfect aansluit bij jouw merk of organisatie. We leveren altijd maatwerk om ervoor te zorgen dat elke ervaring buitengewoon wordt. Met ons Private Label ontzorgen we jou volledig. We creëren jouw eigen kledingmerk en helpen je van concept tot aan productontwikkeling, inkoop en marketing.

Life-Line

Wil je wel graag outdoorkleding verkopen, maar heb je niet de wens of mogelijkheden om je eigen merk en collectie te creëren? Met Life-Line bieden wij jou ieder seizoen een breed aanbod aan kleding voor buiten. Daarnaast zijn er ook regelmatig Life-Line specials waarmee je de unieke kans krijgt om jouw wensen te ontwikkelen onder het merk Life-Line.

Ontdek in onze brochure

Icoon mannen groep bemontex
Ons verhaal en
onze missie
Ster waardering icon bemontex

Onze beloftes aan jou

Plant verzorging icon bemontex

Hoe onze mogelijkheden jou ontzorgen

bemontex brochure image footer

Download onze brochure

Het proces rondom de ontwikkeling van een eigen merk of collectie is complex en tijdrovend. Met ons uitgebreide netwerk en team van stylisten, inkopers en marketeers nemen wij werk uit handen.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate »