Beleef Buiten Duurzaam

De kledingindustrie is de op drie na meest vervuilende industrie ter wereld. De impact die wij kunnen maken is enorm. Wij streven naar een reductie van 55% in CO2 reductie in 2027. Hoe? Door gebruik te maken van duurzame stoffen, recycling, biologische finishes en fabrieken die groene stroom gebruiken.


Scroll Down

Aandacht voor mensen

Wij werken alleen met fabrieken die het BSCI-certificaat hebben. Dit certificaat betekent dat de fabrieken zorgen voor eerlijke lonen voor hun personeel, de maatschappelijke prestaties van de supply chain verbetert, er een verbod is op discriminatie, er geen sprake is van kinderarbeid en gezondheid en veiligheid gewaarborgd wordt.

Wij helpen je de juiste keuzes te maken

Wij vinden het belangrijk dat jij weet waar jouw collectie wordt gemaakt en van welke materialen je kleding is gemaakt.

Verduurzaming van onze collecties en het transparanter maken van de keten staat bij ons met prio op 1! We willen graag voorop lopen in de markt als het gaat om duurzaamheid. We hebben duurzame alternatieven voor veel gebruikte stoffen en coatings. Denk daarbij aan het Better Cotton Initiative (BCI), Repreve, Tencel, Heiq en Devan. Door jou een zo breed mogelijk aanbod in stoffen te bieden die er in de markt aanwezig zijn én je hier pro-actief over te adviseren, maak jij een weloverwogen keuze.

Het begint bij inzicht

Wat is de impact van je huidige kledingcollectie op het klimaat? Hoe kunnen we hier duurzamere keuzes in maken? En waar wordt je kleding geproduceerd? Door inzicht te bieden in de impact van je huidige collectie én hier duurzamere alternatieven tegenover te zetten maken we samen stappen.