Beleef Buiten Bij Bemontex

Wij zijn een full service kledingbedrijf wat jouw van A tot Z ontzorgt in de ontwikkeling van jouw eigen kledingcollectie. Vertel ons je wensen, dan maken wij een plan op maat!

Samen bouwen we aan het succes van:

Wat wij jou bieden

Beter voor mens, dier en milieu

Bemontex staat voor functionaliteit. Daarom leveren wij al jaren de perfecte materialen voor buiten. En dan doen we het liefst zo duurzaam mogelijk.

Duurzame stoffen

We bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor jouw duurzame kledingcollectie. Denk aan gerecycled polyester, stof van houtpulp, bio-katoen of hennep. Ook werken we met biologisch afbreekbare toepassingen om kleding anti-insect, anti-geur en sneldrogend te maken. We adviseren je hier graag over.

Het begint bij inzicht

Wat is de impact van je huidige kledingcollectie op het klimaat? Hoe kunnen we hier duurzamere keuzes in maken? En waar wordt je kleding geproduceerd? Door inzicht te bieden in de impact van je huidige collectie én hier duurzamere alternatieven tegenover te zetten maken we samen stappen. 

Gecertificeerde fabrieken

Onze fabrieken zijn aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). BSCI helpt bedrijven om verantwoordelijkheid te nemen voor de arbeidsomstandigheden in hun leveranciersketens en tegelijkertijd de arbeidsomstandigheden van arbeiders te verbeteren. 

Licenties

Global Organic Textile Standard

Better Cotton Initiative

Business Social Compliance Initiative

OEKO-TEX STANDARD 100

Jurgen van Beek

“Bij Bemontex krijgen we energie als we klanten inspireren en verwonderen. Daar gaan we heel ver in.”

Jurgen van Beek

Buying Director

Samen voor een duurzamere en eerlijke wereld

We zijn ons er van bewust dat alles wat we doen invloed heeft op mens en natuur. Wij streven naar de meest duurzame producten en de beste arbeidsomstandigheden. De komende tijd zetten we alles op alles om klanten te adviseren om duurzamere keuzes te maken. Laat je ons jouw kledingcollectie produceren, dan weet je in ieder geval dat je keuzes weloverwogen zijn.

0%
CO2 Reductie