Private Label kleding: creëer de collectie van je dromen

Heb je altijd al verlangd naar je eigen outdoor kledingmerk, […]

Heb je altijd al verlangd naar je eigen outdoor kledingmerk, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij zetten graag nét dat ene stapje extra om jou de collectie van je dromen te geven. Onze Private Label kleding biedt je de mogelijkheid om precies te creëren wat jij voor ogen hebt. We staan naast je door het hele proces – vanaf het tekenen van een concept tot en met wanneer de kleding bij je aan de deur wordt geleverd. Ontdek in deze blog hoe wij samen met jou deze droom waar kunnen maken.

 

Wat is Private Label kleding? 

Met Private Label kleding van Bemontex helpen wij jou bij het ontwikkelen van een kledinglijn die niet alleen commercieel succesvol is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. De Private Label kleding krijgt jouw merknaam terwijl wij voor jou achter de schermen werken. Dankzij ons uitgebreide netwerk en ervaring in duurzame stoffen en productie helpen we je deze kledinglijn succesvol op de markt te brengen. Dit doen we met een sterke focus op duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, sociale verantwoordelijkheid en ethische productiepraktijken.

Samen bouwen we aan het succes van jouw organisatie en tegelijkertijd dragen we bij  aan een betere toekomst voor iedereen.

 

Het proces van Private Label kleding

Wat motiveert jou? Waar word je enthousiast van? Samen met jou gaan we kijken naar jouw visie, doelgroep, stoffen, materialen, design en de markt. Wij bieden je de juiste handvatten om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Tijdens de productontwikkelingsfase van de Private Label kleding maken we die ideeën tastbaar door middel van tekeningen en het uitzoeken van stoffen. Dit is het moment dat we samples creëren en je voor het eerst de kleding kan voelen en aanzien! Pas als alles helemaal naar wens is, maken we een offerte en leggen we alles vast in een samenwerkingsovereenkomst.

Tijdens de productie kun je lekker achterover zitten en ons het werk laten doen. De samples worden naar fabrieken gestuurd in Azië of Europa. We zorgen voor regelmatige inspecties en check-ups om de kwaliteit te waarborgen en om te controleren of de arbeidsnormen worden nageleefd. Dit proces kan een aantal maanden duren, maar het is zeker het wachten waard!

En dan is het zover. De collectie is klaar voor transport en wordt bij jou thuis geleverd. Als je ervoor kiest, kunnen we je ook helpen met de kleding op de markt zetten.

 

Kies voor kwaliteit

Outdoorliefhebbers willen het liefst zo veel mogelijk buiten zijn. En daar heb je kleding voor nodig die alle weersomstandigheden kan doorstaan. Wij streven ernaar om producten te produceren die van hoge kwaliteit, functioneel én comfortabel zijn. Of het nou gaat om outfits die je draagt tijdens het tuinieren, een flinke wandeling door de duinen of bij het beklimmen van bergen in de Alpen – outdoor kleding moet tegen een stootje kunnen!

We kunnen Private Label kleding van verschillende eigenschappen voorzien. Zo kan kleding ontworpen worden met ingebouwde bescherming tegen insectenbeten en UV-straling.  Voor mensen met gevoelige huid of allergieën bieden wij ook kledingstukken die hypoallergeen zijn en geen irritatie veroorzaken, zelfs bij langdurig dragen. Onze speciale technologieën zijn ontwikkeld om de groei van geur veroorzakende bacteriën tegen te gaan, waardoor je fris blijft, zelfs na langdurig gebruik in de zomermaanden.

Of denk bijvoorbeeld aan waterdichtheid, zodat je droog blijft tijdens de zwaarste regenbui. Onze materialen zijn ontworpen om water buiten te houden zonder afbreuk te doen aan het ademend vermogen. We vinden namelijk comfort een must, juist vooral tijdens buitenactiviteiten. Onze Private Label kleding is ontworpen om transpiratievocht effectief af te voeren, waardoor je koel en droog blijft, zelfs tijdens de meest intensieve inspanningen.

 

Kies voor milieuvriendelijk 

Wij specialiseren ons in het ontwerpen van kwalitatieve en duurzame buitenkleding en accessoires. We vinden het ook erg belangrijk dat dit op een milieuvriendelijke en sociaal ethische manier gebeurt. Daarom wordt al onze Private Label kleding vervaardigd van gerecyclede en natuurlijke stoffen, met speciale aandacht voor efficiënt water- en bodemgebruik.

 

Waarom Private Label kleding?

Met Bemontex’s Private Label kleding kies je voor maatwerk en merkidentiteit. Wij helpen je die unieke collectie te creëren die jij altijd voor ogen had. Of het nu gaat om kleding die perfect past bij de levensstijl van jouw klanten, het bieden van speciale eigenschappen of het inspelen op trends binnen jouw niche – met Private Label kleding heb je controle over elk aspect van het product.

Bovendien biedt Private Label kleding een uitgelezen kans om te streven naar duurzaamheid en ethische productiepraktijken. Doordat wij werken met betrouwbare partners en focussen op materialen en processen die het milieu respecteren, kun je jouw merk positioneren als een voorloper op het gebied van verantwoordelijkheid en bewust consumeren.

Met Private Label kleding geven wij je de vrijheid om jouw eigen merk te creëren en te laten groeien zonder dat je volledig de verantwoordelijkheid uit handen hoeft te geven.

 

Onderscheid je van de rest en druk een stempel op de markt met Private Label kleding.

Wij staan voor jou klaar

Op zoek naar functionele en comfortabele kleding voor jouw klant of werknemer?
Dan zijn wij jouw partner!

Mathieu de Meijer