Beleef Buiten Bij Bemontex

Wij zijn een full service kledingbedrijf wat jouw van A tot Z ontzorgt in de ontwikkeling van jouw eigen kledingcollectie. Vertel ons je wensen, dan maken wij een plan op maat!

Neem contact op


Scroll Down

Samen bouwen we aan het succes van:

Wat wij jou bieden

Vraag het inspiratieboek aan

Beter voor mens, dier en milieu

Bemontex staat voor functionaliteit. Daarom leveren wij al jaren de perfecte materialen voor buiten. En dan doen we het liefst zo duurzaam mogelijk.

Duurzame stoffen

Van recycled polyester, zeewier, hennep, banaan, bamboo, organic cotton tot aan munt en coffee verwerkt in de stoffen. Alles zo duurzaam en functioneel mogelijk. Bijna alle natuurlijke materialen verwerkt tot stof zijn van nature sneldrogend, ultra zacht of anti-odour.

Lees meer

Inzicht in duurzaamheid

In het Lifecycle Assessment (LCA) geven we je inzicht in de milieu impact van jouw kledingcollectie. Welke grondstoffen waren betrokken bij het productieproces en waar komen ze vandaan? Hoe worden mijn goederen geproduceerd? en hoe zijn ze vervoerd?

Lees meer

Gecertificeerde fabrieken

Onze fabrieken zijn aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen.

Lees meer

Licenties

Global Organic Textile Standard

Better Cotton Initiative

Business Social Compliance Initiative

OEKO-TEX STANDARD 100

Jurgen van Beek

“Bij Bemontex krijgen we energie als we klanten inspireren en verwonderen. Daar gaan we heel ver in.”

Jurgen van Beek

Buying Director

Meer dan 14 miljoen kinderen werken in Indië in de textiel industrie

We zijn ons er van bewust dat alles wat we doen invloed heeft op mens en natuur. Wij streven naar de meest duurzame producten en de beste arbeidsomstandigheden.

Lees meer over Business Social Compliance Initiative
0%
CO2 Reductie