B2B login

Private Label kleding

Dankzij bijna 50 jaar ervaring staat Bemontex voor technische en duurzame kleding.

Specialist in functionele kleding

Al bijna 50 jaar maken we functionele kleding voor buiten. Denk aan outdoorkleding, skikleding en vrijetijdskleding. Ook steeds meer fashion merken maken gebruik van technische aspecten in hun kleding.

Onze dienstverlening is er op gericht om je compleet te ontzorgen. Ons team van stylisten, inkopers en marketeers zorgen ervoor dat jouw eigen collectie een succes wordt. Wij vertalen jouw ambities en ideeën in een onderscheidende collectie om de markt te veroveren. Met onze unieke werkwijze maken we jouw ideeën werkelijkheid.

We werken alleen met gecertificeerde fabrieken met aandacht voor mens en natuur. Zo weet je zeker dat jouw collectie in goede handen is. Meerdere grote retailers in Nederland, België, Duitsland en Groot-Brittannië vertrouwen op onze expertise en dienstverlening.

Meer weten over onze unieke aanpak?

Meesters in stoffen

Wil jij jouw collectie verduurzamen, ben jij op zoek naar echte duurzame stoffen en wil je op de hoogte gehouden worden van alle vernieuwingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Of ontvang gratis de nieuwste stoffen per post! Bemontex werkt met alle bekende branded stoffen leveranciers zoals Repreve, Lenzing, Oeko-Tex, Responsible down standard, Responsible wool standard, BCI cotton en Dupont. Al deze initiatieven hebben respect voor mens, dier en milieu.

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Waterproof

Onze specialiteiten

Bemontex is gespecialiseerd in het ontwikkelen van technische kleding voor buiten. Van veel gebruikte eigenschappen zoals waterdichtheid en ademend vermogen, tot toepassingen voor specifieke situaties als anti-insect, anti-odour, UV protectie en anti-allergeen. Wij ontwikkelen vooral producten vanuit de fabric en functie. Afhankelijk van jouw specifieke wensen ontwikkelen we een plan op maat.

Leisure Icon
Leisure
Holiday Icon
Holiday
Garden Icon
Garden
Hobby Icon
Hobby

Sociaal, ecologisch en economisch duurzaam

Duurzaamheid is de sleutel tot een betere wereld. Het houdt rekening met sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheid. Bemontex beschikt over de benodigde kennis en het netwerk om collecties zo duurzaam mogelijk te maken. Private label klanten geven we advies over welke stoffen men kan gebruiken, welke keurmerken je kan inzetten en aan welke wetgeving je moet voldoen. Deze kennis passen we ook toe op onze eigen Life-Line collectie.

BCI Logo
BCI

The Better Cotton Initiave

BSCI Logo
BCSI

Business Social Compliance Initiative

OEKO-TEX Logo
OEKO-TEX

The STANDARD 100 by OEKO-TEX

GOTS Logo
GOTS

Global organic textile standard

De voordelen van Private Label

Exclusief Icon
Exclusief

Jij weet als geen ander wat de behoefte van jouw klant is. Door een collectie te ontwikkelen die hierop is afgestemd bedien je jouw klanten beter en heb je een collectie die nergens anders te koop is.

Hoge Marges Icon

Hoge marges

Gemiddeld realiseren wij 7% meer marge met 70% minder voorraad risico. Wij maken samen groeiafspraken en jij bepaald wat je kan inkopen. Succes gegarandeerd!

Samen Resultaat Icon

Samen resultaat

Met complete ontzorging bedoelen wij ook echt complete ontzorging. Van het eerste idee naar de doorvertaling van het concept, de styling, de inkoop van de producten en de levering bij jou op de winkelvloer.

Duurzame Stoffen Icon

Duurzame stoffen

Wij werken met gecertificeerde fabrieken en stoffen. Kies zelf uit de beste duurzame stoffen en finishes. Denk aan Bio-cotton, gerecycled polyester, stof van houtpulp, gerecyclede PET-flessen en meer.

Concept en styling

Vanaf het concept idee tot de styling en productontwikkeling, wij bieden een one-stop-shop oplossing voor al je merkbehoeften. Onze ervaren ontwerpers werken samen met jouw om je visie tot leven te brengen en een productlijn te ontwikkelen die aan je specifieke eisen voldoet. Of het nu gaat om sportkleding, of casual wear met een functionele twist, wij hebben de kennis en ervaring om jouw te helpen je droommerk te creëren. Onze hoogwaardige materialen en productieprocessen garanderen dat je kleding van de beste kwaliteit is, terwijl onze concurrerende prijzen ervoor zorgen dat je merk toegankelijk is voor een breder publiek. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij je kunnen helpen je eigen functionele Private Label kleding te ontwikkelen.

Productie en levering

Als het concept bedacht is, de ideeën zijn doorvertaald naar concrete stylesheets en er akkoord is op de ontwerpen gaan we aan de slag met de sourcing van de stoffen. We zorgen er voor dat de door jouw gekozen stoffen worden geleverd bij onze fabrieken en op tijd bij jou worden afgeleverd.

bemontex brochure image footer

Download onze brochure

Het proces rondom de ontwikkeling van een eigen merk of collectie is complex en tijdrovend. Met ons uitgebreide netwerk en team van stylisten, inkopers en marketeers nemen wij werk uit handen.

"*" geeft vereiste velden aan

Translate »