Ontwerp en productie van functionele kleding

Wij zijn een full service kledingbedrijf wat jouw van A tot Z ontzorgt in de ontwikkeling van jouw eigen kledingcollectie. Vertel ons je wensen, dan maken wij een plan op maat!

Neem contact op

Samen bouwen we aan het succes van:

Wat wij jou bieden

Vraag het inspiratieboek aan

Beter voor mens, dier en milieu

Bemontex staat voor functionaliteit. Daarom leveren wij al jaren de perfecte materialen voor buiten. En dan doen we het liefst zo duurzaam mogelijk.

Duurzame stoffen

Van recycled polyester, zeewier, hennep, banaan, bamboo, organic cotton tot aan munt en coffee verwerkt in de stoffen. Alles zo duurzaam en functioneel mogelijk. Bijna alle natuurlijke materialen verwerkt tot stof zijn van nature sneldrogend, ultra zacht of anti-odour.

Lees meer

Inzicht in duurzaamheid

In het Lifecycle Assessment (LCA) geven we je inzicht in de milieu impact van jouw kledingcollectie. Welke grondstoffen waren betrokken bij het productieproces en waar komen ze vandaan? Hoe worden mijn goederen geproduceerd? en hoe zijn ze vervoerd?

Lees meer

Gecertificeerde fabrieken

Onze fabrieken zijn aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Dit is een initiatief van bedrijven die zich inzetten voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen.

Lees meer

Licenties

Global Organic Textile Standard

Better Cotton Initiative

Business Social Compliance Initiative

OEKO-TEX STANDARD 100

“Bij Bemontex krijgen we energie als we klanten inspireren en verwonderen. Daar gaan we heel ver in.”

Jurgen van Beek

Buying Director

Onze klantenservice

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar

Klantenservice Bemontex

Heb je vragen? Onze klantenservice team staat je graag te woord. Vul het contactformulier, mail naar de Klantenservice of bel met 030 605 2260

Heb jij een dringende vraag? En staat jouw vraag niet tussen onze FAQ? Chat Live met onze medewerkers om jou vraag te beantwoorden.

Binnenkort Beschikbaar

Een goede klantrelatie is de basis van ons bestaan. Ben je bij ons klant, dan heb je een directe lijn met één van onze accountmanagers.