Ontwerp en productie van Kleding

Dankzij meer dan 50 jaar ervaring staat YPLC voor technische en duurzame kleding.

Vul informatietool in


Scroll Down

Outdoor & Ski Kleding

Ben je klaar om op avontuur te gaan?

Wij zijn er om je te helpen de beste outdoor-, ski- en hardloopkleding te vinden die elke uitdaging aankan. Met functionaliteit op de voorgrond van ons ontwerpproces, creëren we producten met alle mogelijke functies die je zou willen en dan nog wat.

Vul informatietool in

Meesters in Stoffen

Wil jij jouw collectie verduurzamen, ben jij op zoek naar echte duurzame stoffen en wil je op de hoogte gehouden worden van alle vernieuwingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Of vraag jouw sketch aan en ontvang gratis de nieuwste stoffen per post! YPLC werkt met alle bekende branded stoffen leveranciers zoals repreve, lenzing, oekotex, responsible down standard, responsible wool standard, BCI cotton en Dupont. Al deze initiatieven hebben respect voor mens, dier en milieu.

Onze Specialiteiten

YPLC is gespecialiseerd in het ontwikkelen van mega functionele outdoor, ski, running, yoga en fitness kleding. Met functionaliteit onderscheiden wij ons door alle mogelijke eigenschappen toe te voegen. Denk aan anti-odour, anti-insect, vitaminen, mineralen, avocado en CBD olie. Deze functies voegen wij toe aan de stof voor extra snelle recovery na het sporten, betere slaap of goed voor de huid ervaring. Wij ontwikkelen vooral producten vanuit de fabric en functie. Jij bepaald zelf de look om het eigen DNA te koesteren

Icon Running
Icon Skiing
Outdoor icon
  • Icon Running
  • Icon Fitness
  • Icon Skiing
Duurzaam

Sociaal, ecologisch en economisch duurzaam

Duurzaamheid is de sleutel tot een betere wereld. Het houdt rekening met sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheid. Het is ons doel als YPLC om onze verantwoordelijkheid voor sociaal welzijn, milieubeheer en economische welvaart op de lange termijn transparant te beheren voor al onze belanghebbenden.

  • Organisch
  • Naturel
  • Recycled

Download BCI Brochure
BCI

The Better Cotton Initiative

BSCI

Business social compliance initiative

EOKO-TEX

The STANDARD 100 by OEKO-TEX

GOTS

Global organic textile standard

Beter voor mens, dier en milieu

100%
Duurzame stoffen

Van recycled polyester, zeewier, hennep, banaan, bamboo, organic cotton tot aan munt en coffee verwerkt in de stoffen. Alles zo duurzaam en functioneel mogelijk. Bijna alle natuurlijke materialen verwerkt tot stof zijn van nature sneldrogend, ultra zacht of anti-odour.

7%
Marge verbetering met minder voorraad risico

Gemiddeld realiseren wij 7% meer marge met 70% minder voorraad risico. Wij maken samen groeiafspraken en jij bepaald wat je kan inkopen. Succes gegarandeerd!

55%
55% Duurzaamheidswinst

Onze manier om stof te produceren kost 50% minder water en onze zonnepanelen leveren tot 55% van de energie die we gebruiken.

10% van de broeikasgasuitstoot komt van de kledingindustrie

We zijn ons er van bewust dat alles wat we doen invloed heeft op mens en natuur. Wij streven naar de meest duurzame producten en de beste arbeidsomstandigheden.

Lees meer over duurzaamheid
0%
CO2 Reductie

Concept & Styling

Je hebt een idee. Het is briljant, het is functioneel, en het is precies het soort kleding dat u op de markt wilt zien.

Maar u hebt hulp nodig om dat idee om te zetten in realiteit.

Bij Bemontex weten we hoe moeilijk het is om uw idee van concept tot stijl te brengen. We weten hoe het is om iets nieuws te bedenken en vervolgens iemand anders te laten begrijpen waarom het zo geweldig is. Als u ooit hebt geprobeerd uw business plan uit te leggen aan iemand die geen achtergrond heeft in uw vakgebied, of erger nog, als ze niet echt geïnteresseerd zijn in wat u doet, dan weet u waar we het over hebben.

SketchFinished

Productie & Levering

Bij Bemontex zorgen we ervoor dat elke stap van het creëren van jouw eigen functionele kledinglijn gemakkelijk voor je is. Wij zorgen voor alles: sourcing van de stof en het ontwerpen van de patronen, ervoor zorgen dat alles precies goed past en er geweldig uit ziet op iedereen die het draagt. Het krijgen van uw kleding uit onze fabriek in China, rechtstreeks in de handen van uw klanten, zodat ze kunnen beginnen met het dragen van jouw eigen unieke collectie.

Wij geloven in het helpen van mensen om hun ideeën om te zetten in realiteit,