Duurzaam & vertrouwd

Sinds de oprichting in 1985 helpt vrijbuiter jou bij de voorbereiding van je volgende avontuurlijke vakantie. Met wie je ook gaat, ongeacht je budget. Waarom is avontuur zo belangrijk? Omdat je er onvergetelijke herinneringen mee kunt maken. Wij als bemontex helpen vrijbuiter met de kleding die ze verkopen.

Vrijbuiter wilde een eigen merk om hun klanten een onvergetelijk avontuur te bezorgen. Ze wilden dat dit merk uniek en memorabel zou zijn zodat het zich zou onderscheiden in hun branche en hen zou helpen om meer klanten aan te trekken. Wij als bemontex hielpen hen deze ervaring te creëren door onze strategische consulting, creatief ontwerp en technische expertise.

Ons team kwam samen met het managementteam van Vrijbuiter om te bespreken wat ze wilden met dit project: een gedenkwaardig merk dat hen zou helpen zich te onderscheiden in hun sector, een unieke ervaring te bieden aan hun klanten en de verkoop van hun bedrijf te verhogen. Na een paar vergaderingen waarin al deze doelen werden besproken, begonnen we met het ontwerpen van een nieuwe website voor het e-commerce platform van Vrijbuiter, waarmee mensen over de hele wereld op elk moment van de dag en de nacht kledingstukken konden bestellen.

We hebben een aantal maanden hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alle aspecten van dit project perfect werden uitgevoerd voordat het live werd gelanceerd op het internet, zodat klanten konden

Beleef buiten beter