Een nieuwe functionele collectie

De klant: Bever, de toonaangevende winkel op het gebied van outdoor activiteiten en outdoor, en dat zie je terug in de collectie. Het herenassortiment dat Bever aanbiedt is compleet en voor elk avontuur vind je passende herenkleding.

Bever is in 1984 opgericht door twee broers die ervan overtuigd waren dat er een plek moest zijn waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je volgende avontuur. Vandaag de dag hebben we een grote selectie hoogwaardige producten van topmerken als Columbia, Salewa en Merrell.

Het project: we werken sinds 2003 samen met Bever om een nieuwe merkidentiteit en verpakkingsontwerp te ontwikkelen. We begonnen met brainstormsessies waarin we spraken over de bedrijfsdoelstellingen en hoe deze in de nieuwe branding tot uiting konden komen. Na verschillende gesprekken besloten we ons te richten op kwaliteit en innovatie als sleutelelementen van onze strategie.

Dankzij onze solide relatie met Bever hadden we veel tijd voor creatieve vrijheid tijdens het creatieve proces, wat resulteerde in een origineel ontwerpconcept gericht op duurzaamheid en milieubewustzijn.”

Beleef buiten beter