Beleef Skiën Beter

Jouw idee, onze uitdaging. Bemontex ontwikkelt jouw eigen functionele kledingcollectie naar jouw wens. Van concept tot design, productie en levering. Wij ontzorgen in het hele proces.

Kleding voor Skiërs

Op zoek naar functionele en comfortabele kleding voor jouw klant of werknemer? Dan zijn wij jouw partner!

Wij zijn Bemontex en wij houden van buiten! We zijn een bedrijf met één doel: motiveren en inspireren om buiten te zijn. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen we kwalitatieve outdoorkleding. Samen met onze klanten creëren we unieke collecties afgestemd op de behoeften van de drager. Of het nou gaat om een mooie wandeling in het bos, het bezorgen van een pizza in de regen of pakketten bezorgen op een snikhete dag, wij zorgen dat jouw klant of werknemer met plezier buiten is.

Dit kan op twee manieren. Via ons eigen outdoor- en wandelmerk Life-Line of via onze Private label services.

Skiër

Gebruik van de nieuwste Technologiën

Wil jij jouw collectie verduurzamen, ben jij op zoek naar echte duurzame stoffen en wil je op de hoogte gehouden worden van alle vernieuwingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Of vraag jouw sketch aan en ontvang gratis de nieuwste stoffen per post! YPLC werkt met alle bekende branded stoffen leveranciers zoals repreve, lenzing, oekotex, responsible down standard, responsible wool standard, BCI cotton en Dupont. Al deze initiatieven hebben respect voor mens, dier en milieu.